Letar du efter ett sätt att kunna sluta röka eller snusa?
Här är vi!

Vi erbjuder dig en behandling som kan tänkas hjälpa dig att göra dig fri från ditt nikotinberoende. En behandling med biofeedback terapi kan vara det som du behöver för att befria dig från abstinens.
Som med allt annat måste du ha en egen vilja och stark motivation för att lyckas!

Flera av våra klienter vittnar dock om att det här var ett bra hjälpmedel för dem att äntligen bli fri från ett mångårigt beroende.
/strong>
Sockerberoende: Få kontrollen tillbaka En utdraget och för stort intag av socker kan skapa obalans i kroppens egen produktion av insulin och det kan leda till att vi känner oss trötta och slöa. Sockerberoende kan tyvärr påverka oss både fysiskt och mentalt
Klienter berättar om att det starka suget efter socker minskat dramatiskt eller helt försvunnit efter två till tre behandlingar. Läs gärna i gästboken. Det är viktigt att du efter behandlingen dricker ca 2 liter vatten om dagen i 14 dagar då det kan tänkas hjälpa till med utrensning av eventuella slaggprodukter.

Läs gärna i vår gästbok om de som lyckats och som anser sig fått hjälp av den här behandlingen.

ONDAMED är ett latinskt ord som betyder medicinska frekvensvågor. Denna teknik är uppfunnen och utvecklad av en tysk fysiker vid namn Rolf Binder. Metoden är nu introducerad i Sverige och behandlingen går ut på att behandlar kroppen med elektromagnetiska pulser i olika frekvenser.

Vi erbjuder den via vår klinik ONDAMED i Lönashult, Fårshult 5.

Om du vill veta mer om de fantastiska möjligheter ock metoden kan du hitta det på ONDAMED's hemsida på denna länk.
Medlem av