Gästbok
Gästbok
Ort:
2020-08-12 20:12

Namn:E-post: (frivilligt)Hemsida: (frivilligt)
Dagens datum: (2 siffror)

Hässleholm 2019-02-23 12:23
Gjorde behandlingen för 5 dagar sedan och har inte snusat sedan dess. Ett visst sug finns men jag har lyckats stävja det genom vanligt tuggummi. Tror mkt som saknas är känslan av något under läppen. Tuggar på tuggummit och lägger det sedan där jag brukade ha snuset. Är förvånad att jag har klarat mig så här enkelt hitintills. Ser mig inte som snusare längre, kanske en viktig parameter.
Cecilia
Hässleholm 2019-02-23 12:15
Gjorde behandlingen för 5 dagar sedan och har inte snusat sedan dess. Ett visst sug finns men jag har lyckats stävja det genom vanligt tuggummi. Tror mkt som saknas är känslan av något under läppen. Tuggar på tuggummit och lägger det sedan där jag brukade ha snuset. Är förvånad att jag har klarat mig så här enkelt hitintills. Ser mig inte som snusare längre, kanske en viktig parameter.
Cecilia
Boalt, Östra Göinge 2015-08-26 08:17
Nu har det gått mer än fem år sedan jag fick hjälp att sluta med den här metoden. Inte en enda gång har jag känt sug efter cigaretter eller annan tobak..Jag kan rekommendera metoden. Utfärden till kliniken är också en naturupplevelse.
Arne Lindgren e-post
Växjö 2014-02-17 12:13
Hej,

Jag vill bara tacka än en gång och betona att jag har varit rökfri efter behandlingen som gjordes 2010-11-05.

Jag blir aldrig sugen på en cigarett eller känner några som helst besvär.

FANTASTISKT!

Vänligen
Muffe

Muffe e-post
Tranemo 2013-10-02 16:31
Hej!
Vill tacka för att ni gjort min sambo helt rökfri!

Han har varit storrökare OCH han snusade samtidigt.
Han har ett nattarbete där han sitter i bilen störa delar av natten och har där kunnat röka fritt.

Han var lite rastlös och det var jobbigt dagen efter men han fick en behandling till av Bendine, som ju ingår, och efter det var det bara vanan som skulle brytas.

Han hade NOLL röksug från det att behandlingen var klar!

Eftersom jag, hans sambo, röker så utsätts han för detta dagligen. Men inte en tendens till att känna sug efter nikotin.
Och det fungerar bra att arbeta utan att röka trots att den platsen är så starkt förknippad med cigaretter.

Jag kommer genomgå samma behandling om ett litet tag för jag ser att det funkar!

Det allra värsta är att bryta vanan MEN den biten har du vad du än prövar för sätt att sluta röka.

Bendine och Poul är de mest underbara människor man kan tänka sig! Öppna, glada, trevliga, mysiga och varma människor!

Hela vår familj kom dit när Stefan skulle genomgå denna behandlingen och Bendine pysslade om vår lille son och vår hund!

Jag trodde nog detta var lite för bra för att vara sant men nej, det funkar verkligen!!!

Nu har Stefan varit rökfri sedan 4 september -13, alltså snart en månad och under denna perioden har familjen utsatts för prövningar men inte ens det har fått han att "trilla dit"

TACK Bendine och Poul <3

Mvh. Stefan (genom Mona)

Stefan Larsson e-post
Stockholm 2013-02-12 14:51
Hejsan! Jag vill bara tacka för fint stöd och hjälp att sluta med nikotinläkedel. För mig var det inga problem att sluta röka men jag blev istället minst lika beroende av Zonnic nikotinspray. Det var inte lätt att sluta men med ONDAMED så blev det ivarjefall mindre svårt.

Joakim
Boalt Östra Göinge 2012-12-18 10:11
Hej Bendine och Poul !
Tack för er julhälsning. Jag är fortfarande rökfri, den 13 januari 2013 är det två och ett halft år sedan jag var första gången hos er. Min svärson Bengt har också klarat det medan min dotter Jenny inte har klrat det.
Jag har däremot fått ett annat problem som kunde ha varit mycket större om jag rökr. Den 4 augusti i år fick jag en mycket svår hjärtinfarkt med hjärtstopp. Jag klarade det men låg 31 dagar på Thoraxintensiven i Lund. Nu har jag en s.k. IDC inopererad i bröstet, pacemaker och hjärtstartare. Läkarna beeömde mina lungor vid en undersökning inga skador efter min rökning.
Jag har berättat för alla på sjukhusen i Lund och Kristianstad om er metod att sluta röka. Alla har fått adressen till er hemsida.
Hälsningar om God Jul och Ett Gott Nytt  År 2013
Arne Lindgren i Boalt

Arne Lindgren
Boalt, Östra Göinge 2012-07-13 06:22
Idag är det 2 år sedan jag slutade röka med hjälp av den här metoden. Har inget röksug och tänker sällan på cigaretter. Kan även umgås med rökare utan problem.
Arne Lindgren e-post
Älmhult 2012-03-27 09:24
Efter nästan 2 år är jag fortfarande helt snusfri och känner INGET nikotinsug alls.
Olof H
Hästveda 2011-10-18 21:38
Kan bara tacka och meddela att efter en behandling så var jag helt snusfri.

Sten
Skärholmen 2011-09-10 11:52
NU VET JAG ATT DET FUNGERAR !

Efter 2 behandlingar som båda fungerade är jag nu övertygad.

Efter första behandlingen försvann det fysiska begäret (abstinensen/röksuget). Det var, efter drygt 40 år som vanerökare precis vad jag behövde för att klara av att sluta. När jag slapp det fysiska begäret räckte min egna vilja till att klara det. Men ….....efter 9 månader som rökfri sviktade viljan. Jag började inbilla mig att den här metoden var så fantastisk att jag nog kunde ta några bloss utan att begäret kom tillbaka !!! Ja så korkad var jag, och eftersom jag inte fick tillbaka suget så fortsatte jag naturligtvis ända tills jag satt fast igen...........sorgligt men sant.

Jag kontaktade Poul och Bendine igen, för en ny behandling. Trots den fantastiska hjälp jag upplevt förra gången så var jag faktiskt lite rädd att det inte skulle funka denna andra gång. Men P å B var inte oroliga då jag varit mottaglig första gången. Jag behandlades på nytt för lite drygt en månad sedan, och DET FUNKADE IGEN. Är nu åter helt fri från fysiskt begär, abstinens och röksug.
Nu känner jag mig ganska trygg med att min vilja och den pinsamma erfarenheten om hur ”korkat” jag kan agera hjälper mig att förblir rökfri.

TACK Poul och Bendine, för att ni (trots all misstro ni möter) så enträget kämpar vidare med att hjälpa människor bli fria från beroende.

Håkan

Håkan Svensson e-post
Lönashult 2011-06-17 12:13
Fortfarende är jag fri af sockerberoende. Må sige at det fungere super bra for mig. När jag går i affär är det inte stopp ved godishyllor som görs.
mange tusind tack till er.

Conny Glerup e-post
Växjö 2011-06-15 16:11
Stort tack!Efter ca 30 års sockerberoende har jag fått lugn o frid i min kropp. Jag var ganska skeptisk först, men kan bara tacksamt konstatera att jag ej längre har någon "relation" till choklad. Visst tycker jag fortfarande att det smakar gott. Men inte lika gott som tidigare. Jag kan bita på en pralin och slänga halva då det ej smakade som jag tänkt. Jag berörs ej längre av godishyllor på bensinmackar och i dagligvaruhandeln. Tidigare kunde jag nästan höra hur chokladkakorna ropade på mig från hyllan: köööp mig!! Nu kag kan inte heller äta någon större mängd även om något smakar gott. Jag mår istället illa och känner ett starkt stopp. Jag är även tacksam över att ha fått bukt med återkommande svampinfektioner, (som jag nu förstår hade ett samband med mitt höga sockerintag). Efter en 10 dagars kur med antibiotika för någon vecka sedan fick jag dock åter känningar av svamp och besökte då Bendina igen för att minimera candidasvampen. Jag mår som jag förtjänar nu - som en prinsessa!
M.D.

M. D.
A 2011-06-15 15:46
Fantastiskt! Kan inte fatta att jag har varit rökfri i mer än 3 veckor nu!
Inget sug, känner en oerhörd "kick" varje dag som avslutas utan att man rökt!
Jag har äntligen kontroll över mig själv igen! TACK, är så oerhört lycklig att det fungerar så bra.

J
Skärholmen 2011-04-26 11:01
Hej igen. Vill bara meddela att jag nu efter drygt ett halvt år fortfarande är nikotinfri. Helt befriad från abstinens, känns nästan som om jag aldrig rökt tidigare. Tack än en gång !
Håkan

Håkan Svensson e-post
Alvesta 2011-04-03 15:42
Hej Paul o Bendine! Det fungerar fortfarande kanon att inte röka,man mår bara bättre.Många kramar från Kjell-olof o Monica.
Kjell-olof o Monica
Klippan 2011-01-25 09:39
Jag har varit storrökare sedan 15 års ålder fram till den 12 oktober 2010 ca 35 år,då var jag och fick en behandling i Växjö efter det så har jag inget sug efter att röka och jag tänker inte på cigaretter det är som att jag glömt bort att jag varit rökare. Ett riktigt mirakel tycker jag det är. Har också mått bra under hela perioden och därmed sluppit abstinens och dåligt humör. Många varma tack Cecilia
Cecilia Havsjö e-post
trollhättan 2010-12-01 19:06
Hej jag heter chanel och är 8 år jag tänkte tacka er för att ni har hjälpt min pappa/våran pappa att få bli från ciggaretterna han rökte mycket och vi förlorade våran farfar för ett tag sen och vi har sagt till pappa att pappa du kommer också att dö om du inte slutar då har vi ingen pappa jag har tänkt så så mååååånga gånger att jag har mått dåligt .NU HAR NI BARA RÄDDAT VÅRAN PAPPA MED MIN MAMMAS HJÄLP JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA MAMMA SOM VERKLIGEN TOG PAPPA TILL ER.jAG ÄLSKAR ERAT SETT ATT JOBBA OCH HOPPAS ATT MÅNGA KAN FÅ GÖRA DETTA HOS ER SÅ DOM FÅR LEVA ETT BETTRE LIV.mÅNGA KRAMAR FRÅN CHANEL OCH MAMMA LINDA NI ER BEST!!!!!!!!!!!!
LINDA e-post
Skärholmen 2010-11-16 16:33
OTROLIGT !! Är nu lite drygt en månad sedan jag rökte senast och har ínte det minsta lust att röka igen. Upplever inget röksug eller abstinens så jag behöver inte kämpa. Istället känns det bara en helt enorm känsla av tillfredställelse över att äntligen kunna sluta fördärva min egen hälsa. Jag mår bättre och känner mig friskare å starkare för var dag. TACK Bendine och Paul för att ni hjälpte mig. Jag hoppas att ni med tiden får allt fler nöjda kunder och att metoden får stort genomslag så att fler och fler kan bli hjälpta.
Håkan Svensson - mrguzziv7@hotmail.com

Håkan Svensson e-post
ljungby 2010-11-12 17:19
hej 15 maj varit hos er sen inte rökt .Jag har vunnit ny liv tack för hjälpen monga krammar från mig Doina Svensson

d e-post
Alvesta 2010-11-10 16:41
Hej Bendine o Paul.
Hoppas ni mår bra,för det gör vi eter 3 månader utan TOBAK.Tänk vad roligt vi kan ha för dessa pengar,och så mycket bättre vi mår TACK VARE ER! Fortfarande inga abstinensbesvär,endast positiva.
Ha det så gott,vi skriver vidare om en månad. (3200:- + i kassan/månad Härligt)

Kramar Kjell-olof - Monica

Kjell-olof och Monica
Skärholmen 2010-10-24 12:22
Det är just nu ganska precis tio och en halv dag sedan jag rökte senast. Har nog lyckats med detta någon gång tidigare, fast då plågad av abstinens, röksug och depressiva tankar. Den här gången är dessa besvär som "bortblåsta", JAG ÄR FÖVÅNAD OCH VÅGAR KNAPPT TRO PÅ DET ÄNNU !! F ast jag inte vill tro, så funkar det likt förbaskat på mig i allafall. Skriver ny rapport om ca en månad igen.

MVH, Håkan Svensson - mrguzziv7@hotmail.com

Håkan Svensson e-post
Skärholmen 2010-10-17 21:56
Den 14:e oktober 2010 åkte jag till Växjö för att få behandlingen ONDAMED. Jag har rökt sedan ca 42-43 år tillbaka, De senaste 10-15 år en har jag då och då försöka att sluta, har prövat det mesta (plåster, tuggummi, zyban etc) utan att lyckas. Har alltid fått svår abstinens (skakningar, svettningar, stark irritation, etc.etc) som jag inte orkat med och därför börjat röka igen. Därför lät ju den här metoden FÖR BRA FÖR ATT VARA SANN. Jag var faktiskt mer än skeptisk och hade nog aldrig prövat om det hade kostat mer än de 1200kr jag betalade. MEN ..... resultatet har hitintills överträffat mina VILDASTE FÖRVÄNTNINGAR. HAR NU VARIT UTAN RÖKA I SNART FYRA DAGAR, OCH KÄNNER INGEN ABSTINES ELLER RÖKSUG. BÖRJAR FÅ ORDENTLIGT HOPP OM ATT JAG SKA KUNNA BLI FRI FRÅN NIKOTINBEGÄRET. lOVAR ATT ÅTERKOMMA PÅ DEN HÄR SIDAN MED RAPPORT OM HUR DET GÅR.
HÅKAN sVENSSON e-post
Alvesta 2010-10-14 14:40
Jag slutade röka för tio år sedan men blev fast med nikotintuggummin alltsedan dess. Behandlingen Ondamed tog för 2 månader sedan bort mitt kostsamma beroende. Nu tänker jag lägga pengarna på annat !
Pia
Alvesta 2010-10-14 07:53
Läs alla ni som vill bli av med ert beroende ! Metoden fungerar utan att det ställs andra krav på dig än att du vill bli befriad. De första tre dagarna var lite krävande, men ändå inte, eftersom Paul o Bendine följde upp med extrabehandling när det behövdes. När nu 14 dagar har passerat kan jag bekräfta att mitt 40 åriga vanebeteende och beroende av Nikotin i form av Snus är historia.
Tack Paul o Bendine!

INGVAR
Alvesta 2010-09-28 15:28
Vi har nu varit rökfria sedan 10/8-10,det känns helt underbart.Det var hur enkelt som helst,vi gick in som storrökare och kom ut som helt nya människor,värt vartenda öre.Vi har inte haft några abstinensbesvär eller känt av något sug efter cigaretter.Tar nu långa promenader och mår gott.Många kramar från Monica o Kjell-olof Petersson.
Monica o Kjell-olof
Alingsås 2010-09-16 11:20
Hej Bendina och Poul
TACK för att Ni gjorde underverk med mig!! Jag mår så bra och jag är mychet förvånad. Har varit på två fester utan att bli röksugen! Har fortfarande inga besvär och mår utmäkt! All mat smakar så god, mitt luktsinne är mumera tilbaka och det luktar väldigt illa när en rölande persom finns i närheten. Livet är toppen numera och jag har fått mycket tid över att göra annat. TACK än en gang för att Ni hjälpte mig bli nikotinfri så enkelt. Jag kommer att varmt rekommendera Er behandling till mine gamla rökarkompisar....
Med vänlig hälsning
Kerstin Vannestål, nikotinfri sedan 25/8!!!!!

Kerstin Vannestål
Alvesta 2010-09-01 15:51
Vi har ändrat lite på våra kostvanor och att vi inte har ersatt ciggen med godis utan frukt.samt lite mera promenader,vi har mera ork utan ciggen.Har nu klarat 3 veckor med både fester och kräftskiva utan minsta problem.Lycka till!!!!
Kjell.olof och Monica
Alvesta 2010-08-23 13:09
Hej.
Tänk om man hade fått reda på den här behandlingen tidigare,då hade man kanske inte blivit drabbad av hjärtinfarkt.Detta var ett perfekt sätt att sluta röka och man känner sig mycket piggare efter bara 2 veckor.Det bästa är att man inte har några abstinensbesvär eller sug efter cigaretter.Försöker att påverka så många vi kan,även rökavvänjningen på lassarettet.Lycka till alla som nappar på denna behandling.
Hälsningar från Monica och Kjell-olof Petersson

Kjell-olof Petersson Kjelle.o@Netatonce.net
Växjö 2010-08-17 07:11
Humbugg eller inte. På mig funkar det. Jag har rökt i 22 år och försökt sluta ett flertalgånger och då klarat att hålla uppe 3-6 veckor. Jag tog behandlingen den 12/2 2010 och ett återbesök den 14/2, sedan dess har jag inte rökt en enda cigarett, jag kan inte heller påstå att jag varigt ett dugg sugen. Jag trodde de skulle vara en pina med sommarens grillning och ett glas vin eller en öl utan att få en cigg det har gått kanon.
Daniel J
Glimåkra/Boalt 2010-08-02 11:18
Nu är jag inne på min nittonde rökfria dag. Nikotin från 53 års rökning är på väg ut ur kroppen. Helt fantastiskt. Sjukvården och apotekets rökrådgivning är en humbug som går i läkemedeltillverkarnas ledband. Nonikotins metod är verkningsfull och bestående.
Arne Lindgren e-post
Älmhult 2010-07-26 10:42
Nu går jag in på min 5:e vecka utan snus. Innan jag fick min behandling hade jag snusat i drygt 30 år och har sedan min behandling inte känt något som helst sug efter snus, helt overkligt! Jag önskar att alla fick information om denna förträffliga möjlighet att sluta med sitt nikotonberoende.
Olof
växjö 2010-07-20 21:10
ok, om detta fungerar (känns ngt svajigt, minst sagt) så utgår jag från att ni erbjuder en "pengarna tillbaks"-garanti. Kan dock inte hitta info om detta på er sida????? Upplys mig gärna som svar på detta inlägg så att fler kan läsa ert svar.
kalle t
ljungby 2010-07-06 06:20
Hej. många hälsningar från mig Tack BENDINA för hjälpen . har inte rökt ett enda bloss.
doina e-post
Växjö 2010-04-05 16:58
Hej! Nu har det gått två månader sen jag fick min nikotinbehandling hos er. Jag har inte rökt ett enda bloss sen dess. Jag har inte haft ett enda abstinensbesvär under den här tiden. Rekommenderar verkligen den här behandlingen. Mvh Rose-Marie
Rose-Marie Simonsson e-post
Växjö 2010-03-31 11:09
Tack!!! Har idag varit och gjort min behandling mot nikotinbegäret. Det är nu två timmar sedan jag lämnade lokalen och känner inget begär av mitt snus.
Andreas
lönashult 2010-02-24 15:09
Hej. Nu er der gået ca. 1½ måned siden at jeg fik sukkerbehandlingen. Og synes at jeg gerne vil fortälle hvordan det er gået. Jeg har fået kontrol over mit godisskab.
dvs. jeg kan ha både godis og chokolade liggende uden at jeg SKAL tömme skabet. Det har jeg aldrig kunnet för. Et stykke godis eller chokolade räkker fint for mig nu og det er super dejligt at jeg kan gå forbi godishylderne i affären uden at jeg må köbe med hjem. Er sikker på at det er behandlingen der har hjulpet mig på vej. Men som Bendina siger, viljen og lysten til at slutte skal väre der, ellers kan det väre svärt at slutte.
mange hilsner Conny

Conny Glerup e-post
lönashult 2010-01-14 12:06
Hej igen. Så har jeg fået sukkerbehandlingen også og må sige at jeg stadigväk er imponeret over hvad denne maskine kan. Föler overhovedet ingen trang til sukker og spiser frugt som sädvanligt.
conny glerup
Ingelstad 2010-01-13 15:44
Hej! har tyvärr inte lyckats att sluta röka ännu men hoppas att det ska gå efter nästa behandling.
MVH Evalena

Evalena
Lönashult 2010-01-12 15:00
Hej god fortsetning. Vill lige berette at mine smerter stadigväk er aftagende.
Tusind tak for hjälpen.
MVH Conny Glerup

Conny Glerup
Rydaholm 2010-01-04 18:05
Hej god fortsetning på det nye året jag är stadiväk rögfri og har ingen större problem om der blir det hör jag av mig
MVH Torben Bahn

Torben e-post
växjö 2009-12-21 16:04
Hejsan

Jag är definitivt part i målen, men jag skriver ändå för detta är det bästa jag gjort när det gäller att sluta snusa. En dag i slutet på augusti ringer det en dansk kille som vill lansera en världsnyhet – Biofeedback i TV4. Sagt och gjort. Hela upplägget lät för bra för att vara sant. Själv är jag snusare sen 30 år tillbaka. Har provat lite olika metoder men,men…Efter det att vi slutit ett avtal frågade jag om jag fick bli den förste kunden att testa. Den 10 september kl 10.00 var det dags. En timme senare gick jag ut och har inte haft en prilla inne i munnen sen dess. Inget svårt alls. Inget begär. Ingen lust. Känns som jag aldrig haft med nikotin att göra.
Kuriosa kan vara att i handsfacket i bilen ligger en plastpåse med två snusdosor och ett kvitto på inköp av fem dosor den 5 september. De ligger fortfarande kvar i bilen. En bil som jag använder nästan varje dag.
Hälsar Hasse Ohlsson, TV4, Växjö

Hasse Ohlsson, TV4, Växjö
Växjö 2009-12-16 11:56
Hej!

Jag vill bara skriva och tacka för att jag äntligen hittade något som fungerade för mig. Jag är en person som har slutat att röka många gånger. Jag har haft viljan men då jag har använt mig av hjälpmedel som plåster, tuggummi och liknande så har lusten att röka på helger och semestrar alltid tagit överhanden. Detta har inneburit att jag har haft kvar nikotinberoendet och ett ständigt dåligt samvete. Jag bestämde mig för att pröva metoden biofeedback med ondament, och det har fungerat över förväntan. Jag slapp stressen i kroppen eftersom nikotinsuget försvann. Att handskas med det psykiska suget är lättare att handskas med. I och med att jag vet att en cigarett förstör hela effekten så har det också hjälpt till i motivationen. Jag har nu helt rökfri en månad och känner mig väldigt stolt över mig själv. Jag kan verkligen rekommendera den som har motivationen att gå igenom behandling med Biofeedback.

Susanne