Från skepsis till professionell terapeut

Vi ”var på en turné” i Danmark och det var början på något nytt. Från att övervinna vår skepsis till att vara utbildade Biofeedback terapeuter.

Vi bor i Sverige men är danskar. Min hustru har i hennes arbete med sjuka människor sett vad nikotin gör med våra lungor och som rökare själv känner hon till hur nikotinet påverkar negativt. Bendina har försökt med nikotinplåster och tuggummi men hon var för beroende för att lyckas sluta. Vi läste om en klinik i Danmark där man kunde bli rökfri på 1 timme. Detta med en ny teknik som bygger på mycket svaga elektromagnetiska frekvenser som är naturliga för kroppen. Vi var skeptiska, eftersom hon hade försökt sluta så många gånger.

Röksuget var borta
Efter behandling så kände hon inte längre någon lust att röka. Det lät för bra för att vara sant och jag väntade faktiskt på att hon skulle börja igen, säger Poul. Det är ungefär ett år sedan och hon är fortfarande rökfri. Detta satte igång tankarna.

Vi tog kontakt med ONDAMED i USA och är glada för att vi genomförde utbildningen till ONDAMED terapeuter (Training certificate) och vi bestämde oss då för att starta vår egen klinik i Sverige eftersom det är här vi bor. Men här möttes vi av samma skepsis mot den metod som vi själva hade haft. Människor trodde helt enkelt inte på metoden. De som fick behandling vid starten gjorde det nog mest för att få sina fördomar bekräftade. Men i motsats till förväntningarna blev klienterna positivt överraskad. Metoden fungerade för ett väldigt stort antal patienter.

Vi är alla intresserade av att höra en bra historia. Vi har bara tur som har kunder som berättar vår vidare, avslutar Poul.

Medlem av

Opdateret d. 15.6.2011